Rebeka Dremelj podarila matične celice nečakinji

Rebeka Dremelj je svoji nečakinji podarila res unikatno darilo <3 Ker je tudi sama shranila matične celice svoje hčerke, se je odločila to darilo podariti tudi nečakinji in ji tako omogočiti najboljšo popotnico za življenje.

Rebeka je zapisala:
Takole pride bodoča teta na obisk! Ta teden se nam bo baje pridružila nova članica družine Dremelj! ??Aaaaa kako se veselim! ??In dolgo sem razmišljala, kaj podariti, da bi bilo drugače in posebno. In sem prišla do zaključka, da bom otroku, nečakinji, podarila nekaj, kar upam, da ne bo nikoli v življenju potrebovala! ???Smešno se sliši tole, vem, ampak moje darilo je zgolj morebitni izhod v sili! Hranjenje matičnih celic popkovnične krvi za 20 let. Medicina se razvija iz dneva v dan. Zdaj zaenkrat lahko ozdravijo z matičnimi celicami anemije, levkemije, rake kostnega mozga, trde tumorje, dedne nepravilnosti, dedne bolezni imunskega sistema in še in še. Kaj šele bo čez par let, čez desetletje? Morda nič, morda vse! Bog ve! Tukaj, pri banki #FutureHealth sem shranila tudi Sijine matične celice. Obstajajo deljena mnenja glede shranjevanja matičnih celic, jaz pa sem kar velik “ziheraš” in si ne bi nikoli oprostila, če bi bilo kaj narobe, pa bi lahko pomagali, pa ne moremo, ker nismo shranili….Tako da draga moja nečakinja, vsi te nestrpno čakamo, tole pa naj bo samo za – kaj pa če…? ??❤️
Vedno nam je v veliko veselje, ko se zadovoljne stranke vračajo v našo banko in zaupajo dragocene matične celice v shrambo Future Health Biobank. Rebeki in bodoči nečakinji pa želimo veliko srčnih in veselih trenutkov na družinskih srečanjih.

Porta tellus aliquam ligula sollicitudin

Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue. At orci cubilia duis orci consequat libero malesuada mi. Porta facilisis dui, justo laoreet penatibus. Eros penatibus justo, tempor ligula vestibulum vestibulum lacus mauris himenaeos quisque proin.

Tincidunt wisi euismod iaculis nunc vita

Habitasse justo, sed justo. Senectus morbi, fermentum magna id tortor. Lacinia sociis morbi erat ultricies dictumst condimentum dictum nascetur? Vitae litora erat penatibus nam lorem. Euismod tempus, mollis leo tempus? Semper est cursus viverra senectus lectus feugiat id! Odio porta nibh dictumst nulla taciti lacus nam est praesent.

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite