Storitve

Shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice

Pri Future Health Slovenija ponujamo različne pakete shranjevanja matičnih celic, vsi pa vključujejo shranjevanje obeh virov matičnih celic pri porodu – popkovnične krvi in tkiva popkovnice. Preprosto, ker oba vsebujeta unikatne matične celice in s shranjevanjem obeh vzorcev imate najboljšo naložbo za prihodnost vašega otroka in družine.

Shranjevanje zobne pulpe

Biobančništvo matičnih celic iz zobne pulpe je storitev, kjer starši pošljejo mlečni zob otroka v naš laboratorij. Tam previdno odstranimo matične celice, jih obdelamo in kriozamrznemo za bodoča desetletja. Na ta način nudimo družinam varnost in brezskrbnost, saj v primeru da bi njihov otrok kadarkoli potreboval matične celice, ima na voljo 100 % ujemajoč vzorec matičnih celic, ki so na voljo za zdravljenje.

Prehranski test

Prehranski pregled je učinkovit, neinvaziven način, da odkrijete, ali je vaš dojenček ali otrok izpostavljen povečanemu genetskemu tveganju za razvoj laktozne intolerance, celiakije in/ali občutljivosti na grenak okus. Na voljo kot komplet za bris ali dodatek vaši storitvi za shranjevanje popkovnične krvi.

NIPT test

NIPT ali NEINVAZIVNI PRENATALNI TEST je najnovejša metoda odkrivanja plodov z Downovim sindromom in z nekaterimi drugimi pogostejšimi kromosomskimi napakami. Opravljamo ga lahko že od 10. tedna nosečnosti dalje. Gre za ne invaziven, za nosečnico in plod povsem varen ter visoko zanesljiv presejalni test, pri katerem z več kot 99 % zanesljivostjo določimo morebitno prisotnost trisomije 21, 18 ali 13 ter spolnih kromosomov.