Sanja Grohar ponovno shranila matične celice pri Future Health

Sanja Grohar in njen mož sta se ponovno odločila shraniti matične celice svojega otroka.

Matične celice imata že shranjene za prvorojenca, pri Future Health v Angliji. In tudi tokrat sta se odločila za nas. Sanja je na svojem IG profilu zapisala:

Spet sem se odločila za shranjevanje matičnih celic. In tako vesela, da imamo to možnost saj lahko pomagajo ali celo rešijo življenje v kolikor pride do hujših bolezni. Matsične celice vzamejo iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice po porodu in Zvone je s svojo ekipo totalno zverziran ter v navezi z babico, ki pomaga ob porodu, da omogočijo prevzem.

2018 sem to storitev vzela pri Future Health Biobnak v Londonu, tokrat pa pri Future Health Slovenija. Po nakupu sem se dobila z Zvonetom, ki je strokovnjak na tem področju in je odgovoril na vsa moja vprašanja.

Sanjo lahko spremljate na njenen IG profilu.

Hvala za zaupanje ter za čudovite fotografije.

 

Porta tellus aliquam ligula sollicitudin

Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue. At orci cubilia duis orci consequat libero malesuada mi. Porta facilisis dui, justo laoreet penatibus. Eros penatibus justo, tempor ligula vestibulum vestibulum lacus mauris himenaeos quisque proin.

Tincidunt wisi euismod iaculis nunc vita

Habitasse justo, sed justo. Senectus morbi, fermentum magna id tortor. Lacinia sociis morbi erat ultricies dictumst condimentum dictum nascetur? Vitae litora erat penatibus nam lorem. Euismod tempus, mollis leo tempus? Semper est cursus viverra senectus lectus feugiat id! Odio porta nibh dictumst nulla taciti lacus nam est praesent.

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite