Zaupala nam je Darja Gajšek

Darja Gajšek in njen partner Alen Jaković sta matične celice svoje hčerke zaupala Future Health. Iskrena zahvala za izkazano zaupanje in čestitke za novega družinskega člana!

“Saj veste… Tisti občutek, ko nenadoma v trebuhu začutiš intenzivni gib nekoga, ki ga boš spoznal šele, ko bo preteklo devet mesecev,… To je tisti občutek, ko se začneš zavedati, kako čudežno je naše življenje in kako bo ob tistem lepem trenutku to malo bitjece postalo središče tvojega življenja.  Takrat se zaveš, da si zanj želiš le vse najboljše. In seveda se to začne pri zdravju. Matične celice so zagotovo naložba prihodnosti. So neprecenljivi vir celic, ki jih je že sedaj moč uporabiti v mnoge namene, sploh pa bo to v prihodnosti res neprecenljivi vir za reševanje mnogih zdravstvenih težav. Seveda pa je to povezano tudi s tem, da jih shraniš v banki, ki ima že večletne izkušnje na podlagi shranjevanja in rokovanja z matičnimi celicami. Zato sva se s partnerjem odločila, da matične celice in tkivo v shrambo zaupava Future Health Slovenija, saj so naju prepričali z znanjem in referencami. Čeprav upamo, da nam v življenju ne bo potrebno nikoli poseči po zdravljenju z matičnimi celicami, pa vendarle malo bolj mirno spimo v vedenju, da nas ta zaklad matere narave čaka na varnem.”

Darja Gajšek

Porta tellus aliquam ligula sollicitudin

Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue. At orci cubilia duis orci consequat libero malesuada mi. Porta facilisis dui, justo laoreet penatibus. Eros penatibus justo, tempor ligula vestibulum vestibulum lacus mauris himenaeos quisque proin.

Tincidunt wisi euismod iaculis nunc vita

Habitasse justo, sed justo. Senectus morbi, fermentum magna id tortor. Lacinia sociis morbi erat ultricies dictumst condimentum dictum nascetur? Vitae litora erat penatibus nam lorem. Euismod tempus, mollis leo tempus? Semper est cursus viverra senectus lectus feugiat id! Odio porta nibh dictumst nulla taciti lacus nam est praesent.

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite