Družina Lap nam zaupa že drugič

Družina Lap je pri Future Health shranila matične celice prvega otroka. Sedaj so v veselem pričakovanju novega družinskega člana, katerega matične celice bodo zaupali ponovno Future Health.

˝Ker želiva, da imajo najini otroci omogočeno varno prihodnost, sva se letos že drugič brez pomisleka odločila, da je hramba matičnih celic otrok ena tistih stvari, ki jih za zagotavljanje varnosti kot starš sploh lahko postoriš. Meniva namreč, da že dandanes matične celice pomagajo pri reševanju marsikaterega zdravstvenega problema in ob hitrem znanstvenem razvoju sva prepričana, da bo zdravljenje z njimi v prihodnosti postalo rutina. Zato na hrambo matičnih celic gledava kot na prvo investicijo za najina dva sončka in obenem kot na edino v življenju, za katero resnično upava, da je ne bomo nikoli potrebovali, vendar smo veseli, da jo imamo, saj je življenja žal nepredvidljivo. Za hrambo sva se po pregledu ponudnikov na trgu nedvomno odločila za podjetje Future Health Slovenija, saj je edini ponudnik, ki je del mednarodne mreže odlično akreditiranega podjetja, kar nama daje občutek zaupanja v podjetje predvsem glede na dejstvo, da je hramba celic dolgoročna. Tudi osebje v Sloveniji se je izkazalo za izredno prijazno, strokovno podkovano in fleksibilno, zato podjetje Future Health Slovenija priporočava vsem staršem v veselem pričakovanju.˝

Družina Lap

Porta tellus aliquam ligula sollicitudin

Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue. At orci cubilia duis orci consequat libero malesuada mi. Porta facilisis dui, justo laoreet penatibus. Eros penatibus justo, tempor ligula vestibulum vestibulum lacus mauris himenaeos quisque proin.

Tincidunt wisi euismod iaculis nunc vita

Habitasse justo, sed justo. Senectus morbi, fermentum magna id tortor. Lacinia sociis morbi erat ultricies dictumst condimentum dictum nascetur? Vitae litora erat penatibus nam lorem. Euismod tempus, mollis leo tempus? Semper est cursus viverra senectus lectus feugiat id! Odio porta nibh dictumst nulla taciti lacus nam est praesent.

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite