Zaupala sta nam Rok Švab in Petra Mesarič

Pri nas bosta matične celice shranila znan glasbenik iz ansambla Modrijani, Rok Švab in njegova partnerica Petra Mesarič.
Veseli in ponosni smo, da sta se odločila prav za našo banko in jima želimo vse najlepše in njaboljše na novi življenski poti.

Zakaj sta shranila celice prav pri nas:

”Glede na današnji tempo življenja, lahko v prihodnosti vsekakor pričakujemo še več bolezni sodobnega časa in s tem povezane posledice. Shranitev celic in tkiva popkovnice je prav gotovo dobra naložba v zdravje otroka. V bistvu sva se invenstirati v matične celice odločila brez prepričevanja drugih in to že takoj, ko sva izvedela, da je na poti najin sonček.
Investicija je, cenovno, lahko si upava trditi, vsem finančno zmožna, saj shranitev matičnih celic stane samo 8 eur mesečno, v vseh teh 25 letih zamrznitve. To je cena ene dobre dnevne malice na osebo.
In dejansko svojemu otroku podariš nekaj izredno pametnega, za miren spanec, če bi to že moral v prihodnosti potrebovati.
Srčno si seveda želiva in upava, da najin otrok tega nikoli ne bo potreboval, v kolikor pa bi že prišlo do tega, se ne bova tolkla po glavi. Vsi vemo, da ko nas preseneti bolezen bi naredili vse za ozdravitev, iščemo vse možne opcije in bi dali iz žepa še zadnji cent eur-a. 
Zdi se nama tudi odlično, da se matične celice v neki meri celo lahko ujemajo s celicami drugih družinskih članov in s hrambo teh lahko celice pridejo prav in jih darujeva tudi komu od najbližjih družinskih članov.

Future Health Slovenija je prava odločitev in izbira, tako tudi iz vidika profesionalne predstavitve, osebnega stika, ugodnosti in vseh pogojev, ki jih imajo do strank. ”

 

Pri nas so matične celice shranile tudi znane slovenke Ivjana Banič, Rebeka Dremelj in Kaly Kolonič. 

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite