Primož Roglič matične celice

Zaupa nam Primož Roglič in njegova partnerka Lora

Slovenski kolesar Primož Roglič in njegova partnerka Lora sta se odločila shraniti matične celice svojega otroka. Odločila sta se za Future Health Biobank. Zakaj sta se odločila shraniti matične celice, pa si preberite v njuni izjavi spodaj.

Veliko nepozabnih trenutkov srečni družini želi celotna ekipa Future Health Slovenija!

 

Trenutno sva v fazi življenja, ko se vse vrti okrog kolesarstva. Kolesarstvo je šport in služba, kjer je največ odvisno od tvojega telesa. V prvi vrsti gre seveda za sposobnost le-tega, ki pa je zmeraj pogojena z zdravjem, in čeprav se sliši zelo klišejsko, je zdravje pač najpomembnejša stvar naših življenj.

Pomembnosti tega se poskušava zavedati tudi kot bodoča starša, zato sva se odločila, da se po nasvetu Nine iz Natala– programi za bodoče starše, odločiva za hrambo matičnih celic svojega prvorojenca pri podjetju Future Health. Kot najbrž vsi starši upava, da jih nikoli ne bo potrebno uporabiti, a vendar sva s to mislijo bolj mirna, kar bi vsekakor privoščila tudi vsem ostalim staršem.

 

Primož Roglič & Lora K.

 


Slovenski starši, ki zaupajo Future Health Biobank

Porta tellus aliquam ligula sollicitudin

Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue. At orci cubilia duis orci consequat libero malesuada mi. Porta facilisis dui, justo laoreet penatibus. Eros penatibus justo, tempor ligula vestibulum vestibulum lacus mauris himenaeos quisque proin.

Tincidunt wisi euismod iaculis nunc vita

Habitasse justo, sed justo. Senectus morbi, fermentum magna id tortor. Lacinia sociis morbi erat ultricies dictumst condimentum dictum nascetur? Vitae litora erat penatibus nam lorem. Euismod tempus, mollis leo tempus? Semper est cursus viverra senectus lectus feugiat id! Odio porta nibh dictumst nulla taciti lacus nam est praesent.

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite