Prvi zasebni pripravljalni programi za bodoče starše – Natal

Natal programi – pisani na kožo staršem

Diplomirana babica Nina Marinček je pred kratkim predstavila prvi zasebni pripravljalni program za bodoče starše, ki temelji na osebnem pristopu predaje vsega, kar bodoči starši potrebujejo pred prihodom novega družinskega člana.

Za vse, ki želite več kot klasične šole za starše, ki želite oseben pristop v udobju svojega doma, ki imate vprašanja na katera želite strokovne odgovore, je Natal program nedvomno odlična izbira.

 

Kaj je Nina povedala o svojem programu:

Projekt Natal je nastal v želji, da popeljem tako imenovano šolo za starše na bolj osebno raven in se približam željam vsake posamezne nosečnice ter njenega partnerja. Tako, kot se nosečnosti razlikujejo od posameznice do posameznice, tako so različne tudi želje glede priprave na njihovo nosečnost in sam porod. Priskrbela vam bom na dokazih temelječe informacije in predstavila splošno prakso slovenskih ginekoloških ambulant ter porodnišnic. Želim, da ste s  svojimi partnerji seznanjene o realnem stanju v slovenskih porodnišnicah, hkrati pa tudi z vsemi alternativnimi možnostmi, ki so vam na voljo. Tako boste lahko svojo nosečnost in porodno izkušnjo v največji meri prilagodile svojim željam ter si vsaj do neke mere omogočile občutek nadzora nad situacijo.

 

Kako potekajo Natal programi:

Pripravljalni programi bodo potekali na način 1 na 1, kar pomeni, da se bom z vami sestajala posamično, v udobju vašega doma in se posvetila samo vam v celoti. To bo pripomoglo k temu, da boste lahko dobili odgovore na vsa vaša vprašanja, prilagodila pa se bom lahko tudi željam vsake od vas. Na voljo bodo programi, ki se bodo izvedli na treh ali petih srečanjih in se izvajali skozi celotno nosečnost. Poleg tega pa bosta na voljo tudi program o zgodnji nosečnosti in program, ki bo osredotočen zgolj na zadnjo tretjino vaše nosečnosti in poporodno obdobje z oskrbo novorojenčka po prihodu domov.

 

Za vse dodatne informacije pa vabljeni da obiščete spletno stran Natal – programa.

Porta tellus aliquam ligula sollicitudin

Tincidunt habitant egestas erat lectus congue nisl dapibus nostra bibendum. In est in vitae dictumst varius lorem congue rutrum eget primis augue. At orci cubilia duis orci consequat libero malesuada mi. Porta facilisis dui, justo laoreet penatibus. Eros penatibus justo, tempor ligula vestibulum vestibulum lacus mauris himenaeos quisque proin.

Tincidunt wisi euismod iaculis nunc vita

Habitasse justo, sed justo. Senectus morbi, fermentum magna id tortor. Lacinia sociis morbi erat ultricies dictumst condimentum dictum nascetur? Vitae litora erat penatibus nam lorem. Euismod tempus, mollis leo tempus? Semper est cursus viverra senectus lectus feugiat id! Odio porta nibh dictumst nulla taciti lacus nam est praesent.

Delite

Iščite

Search

Future Health

na družabnih omrežjih

Spremljajte nas za sveže novice, navdihujoče vsebine in ekskluzivne ugodnosti!

Naše novičke

Delite